Astazi3
Ieri6
Aceasta saptamina20
Aceasta luna280
Total61884
Astazi3
Ieri6
Aceasta saptamina20
Aceasta luna280
Total61884
Regio UE Romania Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice Beneficiar Fonduri UE
Eroare
  • Could not load feed: http://sisesti-maramures.webnode.ro/rss/%c5%9ftiri.xml

Ajutor/Help

Marime font

Aceasta pagina se doreste a fi un ajutor pentru utilizatorii site-ului www.surdestiturism.ro.

Aceasta pagina este destinata celor care au cunostinte reduse de utilizare a calculatorului. Pentru celelalte persoane aceasta pagina prezinta lucruri cunoscute.

Primul lucru pe care trebuie sa-l cunoasca o persoana care acceseaza un site web este ca aplicatia folosita pentru accesare poarta numele de browser.

Browser-ul (cunoscut si sub numele de browser Internet, browser Web sau navigator Web) este programul client folosit pentru a avea acces la serviciul Web.

Browser-ul permite afişarea informaţiilor sub formă de text, grafică, video, audio precum şi a altor tipuri de informaţii aflate pe o pagină din WWW (World Wide Web).

Exemple de browsere:

• Microsoft Internet Explorer - creat de Microsoft şi inclus ca program utilitar în sistemul de operare Windows. Deţine primul loc (aproximativ 65%) în topul celor mai utilizate browsere;

• Mozilla Firefox - dezvoltat de Fundaţia Mozilla este considerat al doilea browser ca număr de utilizatori, fiind folosit de aproximativ 25 % din utilizatorii internetului;

• Google Chrome - este un browser produs de către Google utilizat de aproximativ 4% dintre utilizatori.

• Apple Safari – este un navigator produs de firma Apple pentru propriul sistem de operare Mac OS X dar poate fi utilizat şi pe platforma MS Windows. Numărul de utilizatori este în jurul procentului de 4%.

• Opera - dezvoltat de Opera Software în Oslo, Norvegia.


In ceea ce priveste utilizarea site-ului nostru singurele sectiuni care pot ridica probleme sunt:

- Impresii - care este o pagina destinata exprimarii impresiilor despre site (Atunci cind se foloseste aceasta sectiune limbajul folosit pentru exprimarea parerilor va trebui sa fie unul adecvat, fara a se folosi injurii sau cuvinte jignitoare).

- Forum - este o sectiune a site-ului in care utilizatorii se pot inregistra si pot discuta pe diverse teme legate de site.

- Evenimente ale utilizatorilor - in care utilizatorii isi pot inscrie evenimente (ne-comerciale).

 

Inregistrarea utilizatorilor in site se face doar cu acordul administratorului site-ului, acesta rezervandu-si dreptul de a elimina evenimente care au caracter comercial.

 

Nota: Pentru vizualizarea corecta a site-ului va rugam folositi Mozilla Firefox sau Internet Explorer versiune mai mare de 8.

Vizualizare

Imagine de fundal

Culoare titlu

:

Culoare continut

: