Astazi3
Ieri6
Aceasta saptamina20
Aceasta luna280
Total61884
Astazi3
Ieri6
Aceasta saptamina20
Aceasta luna280
Total61884
Regio UE Romania Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice Beneficiar Fonduri UE
Eroare
  • Could not load feed: http://sisesti-maramures.webnode.ro/rss/%c5%9ftiri.xml

Articole

Anunt - Vivo 2019

Marime font

Târgul de turism Vivo 2019

 

  În perioada 22-24 Martie 2019, Asociația Finteușu Mic va participa cu un stand de promovare turistică la Târgul Internațional de Turism "Vivo" Baia Mare.

  Evenimentul are loc în Vivo Mall Baia Mare. Cu aceasta ocazie vom expune materiale de promovare turistica din cadrul proiectului nostru "Șurdești Pasărea Măiastră a Țării Chioarului". Organizatorii promit spectacole muzicale pentru toate genurile și degustări de produse tradiționale. La eveniment veți gasii informații turistice referitoare la: produsul turistic „Şurdeşti - pasărea măiastră a Ţării Chioarului”, care promovează biserica de lemn din Surdeşti, important loc de pelerinaj, ce se află în mijlocul satului din inima mirificei Ţări a Chioarului, precum si informatii despre obiectivele și atracțiile turistice din zonă și județ; Informatii despre principalele evenimente cultural turistice anuale organizate în Țara Chioarului; Informatii despre infrastructura turistică (infrastructura de transport, informații despre localitățile unde se găsesc unități de de cazare și de alimentație publică, infrastructura de agrement, infrastructura de tratament); tipurile de turism practicate în zonă, ofertele generale pentru sărbătorile de iarnă, etc.;

  Vor fi prezentate materiale de promovare turistică, respectiv: pliante-hartă, afişe, mape de prezentare a materialelor tipărite, cărţi poştale, calendare de birou, calendare de buzunar, semne de carte realizate in cadrul proiectului. 

  Vă asteptăm cu drag!

 

Dans la Șură în Chioar – 29 aprilie Șurdești 2019

   Asociația Finteușu Mic are plăcerea de a vă invita la evenimentul “Dans la Șură în Chioar” ediția 2019 care se va desfășura în data de 29 aprilie 2019 în Satul Șurdești, comuna Șisești, județul Maramureș. Cu această ocazie pe scena special amenajată, langa Biserica Ortodoxa, vor avea loc dansuri și obiceiuri tradiționale specifice zonei Chioarului și nu numai. Vor participa meșteri populari, asnambluri folclorice de copii și tineret, tarafuri folclorice populare soliști și instrumentiști populari. Spectacolul specific dansului la șură va fi la el acasă.

   Vă așteptăm cu drag!

 

Dans la Șură în Chioar– de Ziua Eroilor Șurdești 2019

   Cu ocazia Zilei Eroilor – 6 iunie 2019 – Asociația Finteușu Mic în parteneriat cu Școala Gimnazială Șurdești, organizează evenimentul “Dans la Șură în Chioar“ cu scopul promovării tradițiilor și obiceiurilor populare în rândul elevilor din ciclul ciclul primar și a părinților lor. Prin acest demers dorim să aducem în atenția dumneavoastră faptul că aceste tradiții au fost păstrate vii în conștiința populară prin jertfa de șânge a înaintașilor noștri căzuți pe câmpurile de luptă pentru apărarea lor. O lecție de viață pentru onoare, credință, obiceiuri și tradiții.

   Vă așteptăm cu drag!

Vizualizare

Imagine de fundal

Culoare titlu

:

Culoare continut

: